FAQ

FAQ

Alles wat u moet weten over Centercon on Tour vindt u hier.

Wat is Centercon on Tour?

Centercon on Tour, hét informatieve evenement voor de koude- en klimaattechniek in Nederland met sprekers en workshops van vele toonaangevende leveranciers. Daarnaast kun je onder het genot van een hapje en een drankje een bezoek brengen aan de mini-beurs.

Waar kan ik Centercon on Tour bijwonen?

Centercon on Tour wordt dit jaar georganiseerd in Amersfoort op donderdag 4 april in De Rijtuigenloods. Klik hier voor de routebeschrijving.

Contactgegevens
Piet Mondriaanplein 61
3812 GZ Amersfoort

088 0001 570
info@derijtuigenloods.nl
www.derijtuigenloods.nl

Is inschrijven gratis & verplicht?

Inschrijven is gratis maar verplicht. Je kunt inschrijven tot 1 dag voor het evenement.

Kan ik parkeren bij de locatie?

De Rijtuigenloods beschikt over ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Om dit in goede banen te leiden verzorgen wij parkeerbegeleiding die de gasten netjes ontvangen en een parkeerplaats toewijzen. Er zijn geen restricties qua maximale doorrijhoogte. Indien gewenst verzorgen wij mindervaliden parkeerplaatsen.

Openbaar vervoer

De Rijtuigenloods ligt op 200 meter loopafstand van station Amersfoort Centraal; een belangrijk knooppunt in het spoorvervoer tussen de Randstad en Noord- en Oost-Nederland. Ook vertrekken vanaf hier diverse bussen.

Kan ik overnachten in de buurt van de locatie?

Op loopafstand van De Rijtuigenloods kunnen gasten van het evenement overnachten in NH Amersfoort (114 kamers) of Mercure Hotel Amersfoort Centre (142 kamers). Op korte rijafstand zijn diverse andere hotels gevestigd.

Mindervalide bezoekers

De Rijtuigenloods is gelijksvloers waardoor mindervaliden zich prettig kunnen verplaatsen. Daarnaast is het merendeeel van de subruimtes goed bereikbaar, m.u.v. de historische treinrijtuigen. De locatie beschikt over een invalidentoilet. Indien gewenst zijn mindervaliden parkeerplaatsen te regelen.

Ik heb me ingeschreven maar er is iets tussen gekomen...

We hebben hier vanzelfsprekend begrip voor. Wel verzoeken wij je vriendelijk ons hierover tijdig in te lichten. Let op: voorkom een “no-show fee”. (meer info)

Na afloop van Centercon on Tour kun je de presentaties op deze website terugvinden, zodat je toch op de hoogte bent.

 

In welke taal worden de presentaties gegeven?

Alle presentaties worden in het Nederlands gegeven.

Ik kan niet aanwezig zijn...

Wij vinden dit erg jammer.

Na afloop van Centercon on Tour kun je de presentaties op deze website terugvinden, zodat je toch op de hoogte bent.